
Snacks
Gilliardeau østers m. mandelmælk, yuzo-dressing & korianderstilke.
Kroketter m. Jamón, gris & parmesan.
Krustade m. andelever & abrikos.
Vin: André Jacquart, 1. Cru Vertus Expérience Extra Brut, Chardonnay - Champagne, Frankrig
Første ret
Kammusling ceviche
m. mynte, limeblade, citrongræs, peanuts, koriander, ristede ris & larb dib.
Vin: Domaine de Villaine, Bouzeron Aligoté - Bourgogne, Frankrig


Anden ret
Jomfruhummer tortellini
m. hummerbisque, piment, syltede tragtkantareller
& urter.
Tredje ret
Mørbrad en croûte m. trøffel pommes Anna, trøffel mystique, selleripuré & løg med persille.


Dessert
Braiseret ananas m. vaniljeis & tonkasirup i tærtkeskal.
Vin: Domaine Guillaman, Frisson d'Automne Gros & Petit Manseng - Côtes de Gascogne, Frankrig
Hertil en Petit Four til at afslutte aftenen.
Obs. Restauranten lukker kl. 23.00, hvor vi takker af for i aften og ønsker alle et Godt Nytår. VI glæder os til en fornøjelig aften!
Mangler i et sted
at fortsætte festen?
Vores søster-restaurant Paté Paté i Kødbyen
fyrer op for DJ og dansegulv frem til kl. 02.00.
Entrépris: 95 DKK

