Nytår på Falernum

Er du klar til årets fedeste nytårsfest?

Så book bord og lad os klare det praktiske.

Vi har sammensat en special nytårsmenu, der får tænderne til at løbe i vand. Dertil har vi lavet vinmenu, og serverer vores version af en kransekage med et glas bobler til, før vi sammen springer ind i det nye år.

Er I mere end 4 personer, så send os en e-mail på info@falernum.dk, da vi skal have styr på logistikken i restauranten.

---------- ❤️---------- 

Nytårsmenu 2019 

 

Snacks
- Padron-peber med mønchego
- Hummus, oliven, tomat
- Falafler af edamamebønner med avocadocreme
- Friterede østers
Vin: Bohigas Cava Brut

 

1. servering
- Jomfruhummer, vagtelæg, blomkål, kyllingeskind
- Rimmet kulmule, peberrod, havvand
Vin: Kaufmann Kabinett, Riesling 2016

 

2. servering
- Stegt torsk, cremet fiskesauce, grillet kål
- Stegt kammusling, vegansk kimchi ost, sprød polenta
Vin: San Salvatore Falanghina Bianco 2016

 

3. servering
- Oksemørbrad, stegt foie gras, vintertrøffel, trøffelsauce
- Porre, Vesterhavsost, brøndkarse
Vin: Louis Pere et Fils Pommard 2010

 

4. servering
- Irish coffee dessert
- Nashi pære, hvid chokolade, ingefærsorbet
.Drikke: Mas Amiel, Muscat Rivesaltes 2015

 

Sødt
- Madeleine som kransekage
Vin: Le Lucciole, Moscato d’Asti

Pris: 1250 kr. (ex billetgebyr) 

Address

Værnedamsvej 16

1619 København V

Mail info@falernum.dk

Telephone +45 33 22 30 89

Newsletter

Sign up to newsletter (in Danish only)

Opening Hours

Monday-Thuesday:

Winebar: 12.00-00.00

Kitchen: 12.00-15.00 & 17.00-21.30

 

Friday-Saturday:

Winebar: 12.00-02.00

Kitchen: 12.00-15.00-22.30

Sunday:

Winebar: 12.00-23.00

Kitchen: 12.00-15.00 & 17.00-21.00